Home
Home
Downloads
Anunturi mortuare
Forums
Forums
Your Account
Your Account
Meniu
Stiri
 Atentate teroriste
 Accidente
 Conflicte pe glob
 Catastrofe naturale
 Boli si epidemii
 Incendii

Informatii
 Moartea in religiile lumii
· Budism
· Crestinism
· Islamism
· Hinduism
· Zoroastrism
· Religia Dacilor
· Grecia antica

Tanatologie
 Cauzele mortii
 Statistici
 Imbatranirea
 Remediile imbatranirii
 Medicina alternativa

Mistere
 Viata dupa moarte
 Spiritismul
 Vrajitoria
 Vampiri si vampirism
 Nemurirea si secretele ei
 Reincarnarea
 Religiile de mistere

Istorie
 Canibalismul
 Criminali in serie
 Infernul
 Sfarsitul lumii
 Terorismul
 Personalitati decedate
 Referate
 Catastrofe si tragedii
 Catastrofe naturale
 Cimitire

Blog despre moarte
 Anunturi
 Comemorari
 Forum
 Presa
 Contact

trafic

Morti.ro: Forums

morti.ro :: Vizualizare subiect - Mama, mi-e foarte dor de tine
Întrebări frecvente
Întrebări frecvente
Căutare
Căutare
Lista membrilor
Lista membrilor
Grupuri de utilizatori
Grupuri de utilizatori
Autentificare
Autentificare
Mesaje private
Mesaje private
Pagina de start a forumului morti.ro » Web Blog - Despre moarte

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect
Mama, mi-e foarte dor de tine
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Blanche
Newbie
Newbie

Data înscrierii: Apr 26, 2006

MesajTrimis: Mar 05 16, 2006 1:19 pm    Titlul subiectului: Mama, mi-e foarte dor de tine Răspunde cu citat (quote)

Zilele trec greu. Nimic numai este la fel. Tata sufera in tacere, chiar daca nu vrea sa o arate. A slabit. Bunicii sunt tristi. Ieri am gasit o scrisoare adresata mie de mama. Am plans mult cand am citit-o. Poate am sa o postez aici.
Doamne ce frica i-a fost de moarte. Pentru ce trebuie sa moara oamenii, pentru ce trebuie sa plecam de langa cei dragi? Mama nimic nu mai este la fel fara tine. Astazi ma simt foarte singura. La scoala este bine sa stii. Mama daca poti da-mi un semn. Nu stiu, dar fa ceva. Nu se poate sa numai comunicam. Mama, mi-e dor de tine! De ce esti rea, ma mami si nu-mi raspunzi.
De astazi m-am hotarat sa tin acest blog zilnic. Sa-ti spun ce am mai facut.
Nu stiu ma mami, dar crede-ma nu pot sa nu plang. Te iubesc. Te iubesc atat de mult....
Sus
Vezi profilul utilizatorului
mon
Newbie
Newbie

Data înscrierii: Sep 12, 2006

MesajTrimis: Mar 09 12, 2006 12:46 pm    Titlul subiectului: Dor de Mama Răspunde cu citat (quote)

Ma, Blanche, ma... sa stii ca asa de bine te inteleg... Mama mea a murit in iunie 2005. Deci a trecut ceva mai mult de un an de atunci. Blanche, eu am 35 de ani, si tot mi-e groaznic de greu fara Mama. Mi-e dor de ea. Stii ce e cel mai curios (dupa parerea mea)? Ca in majoritatea timpului ma duc la servici, imi vad de treaba, de viata, si nu ma mai gandesc la ea... si deodata fara nici un motiv special ma pocneste un dor infiorator de ea, si plang, urlu, simt ca imi pierd mintile de dorul ei. O strig. O rog sa vina. O rog sa imi dea un semn. Si nu vine, ma..... Sper totusi ca ma aude. Si ma rog sa inteleg de ce nu am plans-o mai mult. De ce nu am avut mai multe lacrimi in zilele in care a murit.
Curaj, Blanche. Fii tare, pentru tatal tau si pentru tine, asa cum si eu incerc sa fiu pentru mine si pentru tata.
Sus
tanatos
Newbie
Newbie

Data înscrierii: Nov 14, 2006

MesajTrimis: Vin 11 17, 2006 6:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Blanche, daca pentru tine este atat de firesc ca exista viata dupa moarte, nu-ti inteleg disperarea. De ce gandul ca o vei revedea pe mama ta in viata de apoi nu te linisteste in mod automat?
dedeiu
Newbie
Newbie

Data înscrierii: Dec 21, 2006

MesajTrimis: Vin 12 22, 2006 12:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce intrebare, HAHA. Fiindca omul automat copiaza niste valori in creier si apoi le foloseste din "reflex", adica daca toti plang la o inmormantare si individul a fost mic si a vazut asta, o va face si el. Daca toata lumea radea acolo, la fel ar fii facut si el, SIMTIND acest sentiment.
Sus
thanatos
Newbie
Newbie

Data înscrierii: Jan 08, 2007

MesajTrimis: Lun 01 08, 2007 3:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ha ha ce am intrebat si ce ai raspuns. Ti se pare ca masajele lui Blanche au fost scrise in timpul inmormantarii?

De acord ca omul copiaza "valori", intrebarea era de ce nu reuseste sa inlocuiasca aceste "valori" sau sentimente cu "valori" si sentimente mai inaltatoare si linistitoare care rezulta din credinta ca o va revedea pe mama sa.
catelusa
Newbie
Newbie

Data înscrierii: May 14, 2008

MesajTrimis: Mie 05 14, 2008 11:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tu crezi ca daca iti postezi durerea pe site, ma-ta o sa te auda? acest forum poate vi vizualizat doar in raiul potailor. sorry mate Very Happy

P.S. Creste-ti niste tzatze si maturizeaza-te. E greu sa-ti pui avatar zambaretz si sa vorbesti despre moartea mamei... dar baietii vad si sunt multi sensibilosi in romania asta... Wink
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului morti.ro » Web Blog - Despre moarte Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Nu puteți atașa fișiere în acest forum
Nu puteți descărca fișiere în acest forum