Trimis: Mar 05 16, 2006 1:19 pm Titlul subiectului: Mama, mi-e foarte dor de tine
Zilele trec greu. Nimic numai este la fel. Tata sufera in tacere, chiar daca nu vrea sa o arate. A slabit. Bunicii sunt tristi. Ieri am gasit o scrisoare adresata mie de mama. Am plans mult cand am citit-o. Poate am sa o postez aici.
Doamne ce frica i-a fost de moarte. Pentru ce trebuie sa moara oamenii, pentru ce trebuie sa plecam de langa cei dragi? Mama nimic nu mai este la fel fara tine. Astazi ma simt foarte singura. La scoala este bine sa stii. Mama daca poti da-mi un semn. Nu stiu, dar fa ceva. Nu se poate sa numai comunicam. Mama, mi-e dor de tine! De ce esti rea, ma mami si nu-mi raspunzi.
De astazi m-am hotarat sa tin acest blog zilnic. Sa-ti spun ce am mai facut.
Nu stiu ma mami, dar crede-ma nu pot sa nu plang. Te iubesc. Te iubesc atat de mult....
Trimis: Mar 09 12, 2006 12:46 pm Titlul subiectului: Dor de Mama
Ma, Blanche, ma... sa stii ca asa de bine te inteleg... Mama mea a murit in iunie 2005. Deci a trecut ceva mai mult de un an de atunci. Blanche, eu am 35 de ani, si tot mi-e groaznic de greu fara Mama. Mi-e dor de ea. Stii ce e cel mai curios (dupa parerea mea)? Ca in majoritatea timpului ma duc la servici, imi vad de treaba, de viata, si nu ma mai gandesc la ea... si deodata fara nici un motiv special ma pocneste un dor infiorator de ea, si plang, urlu, simt ca imi pierd mintile de dorul ei. O strig. O rog sa vina. O rog sa imi dea un semn. Si nu vine, ma..... Sper totusi ca ma aude. Si ma rog sa inteleg de ce nu am plans-o mai mult. De ce nu am avut mai multe lacrimi in zilele in care a murit.
Curaj, Blanche. Fii tare, pentru tatal tau si pentru tine, asa cum si eu incerc sa fiu pentru mine si pentru tata.
Trimis: Vin 11 17, 2006 6:37 pm Titlul subiectului:
Blanche, daca pentru tine este atat de firesc ca exista viata dupa moarte, nu-ti inteleg disperarea. De ce gandul ca o vei revedea pe mama ta in viata de apoi nu te linisteste in mod automat? ____________ Poate Dumnezeu sa faca o piatra asa grea incat sa nu o poata ridica nici El insusi?
Trimis: Vin 12 22, 2006 12:33 am Titlul subiectului:
Ce intrebare, HAHA. Fiindca omul automat copiaza niste valori in creier si apoi le foloseste din "reflex", adica daca toti plang la o inmormantare si individul a fost mic si a vazut asta, o va face si el. Daca toata lumea radea acolo, la fel ar fii facut si el, SIMTIND acest sentiment.
Trimis: Lun 01 08, 2007 3:57 pm Titlul subiectului:
Ha ha ce am intrebat si ce ai raspuns. Ti se pare ca masajele lui Blanche au fost scrise in timpul inmormantarii?
De acord ca omul copiaza "valori", intrebarea era de ce nu reuseste sa inlocuiasca aceste "valori" sau sentimente cu "valori" si sentimente mai inaltatoare si linistitoare care rezulta din credinta ca o va revedea pe mama sa. ____________ Fiercare poate sa stie ca va muri, dar niciodata nu va sti ca este mort.
Trimis: Mie 05 14, 2008 11:01 pm Titlul subiectului:
Tu crezi ca daca iti postezi durerea pe site, ma-ta o sa te auda? acest forum poate vi vizualizat doar in raiul potailor. sorry mate
P.S. Creste-ti niste tzatze si maturizeaza-te. E greu sa-ti pui avatar zambaretz si sa vorbesti despre moartea mamei... dar baietii vad si sunt multi sensibilosi in romania asta...
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum Nu puteți atașa fișiere în acest forum Nu puteți descărca fișiere în acest forum