Trimis: Vin 12 22, 2006 12:51 am Titlul subiectului: Soldati
Imi permit sa scriu un comentariu despre cei ce mor in armata. Soldatii in general nu cred in prostii gen "imi slujesc tara", "medalia de onoare" sau "mor pentru celalalt". Hai sa fim seriosi. O misiune reusita inseamna o speranta sau doar inca o misiune. Stii de la bun inceput ca pactul cu moartea a fost semnat si te duci la moarte sigura. Esti sub tirul de la mitraliera RPK si mortierele comuniste. La ce te gandesti? "Vai, voi muri?" poate "Voi fii lovit?" sau poate "Trebuie sa anunt artileria!"? Toate iti vin in cap. Vorba aia "Sadly we cannot chose how. But, we can decide how we meet that end in order that we are remembered as men. ...".A vazut cineva carne de om pe senilele de tanc?
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum Nu puteți atașa fișiere în acest forum Nu puteți descărca fișiere în acest forum