Home
Home
Downloads
Anunturi mortuare
Forums
Forums
Your Account
Your Account
Meniu
Stiri
 Atentate teroriste
 Accidente
 Conflicte pe glob
 Catastrofe naturale
 Boli si epidemii
 Incendii

Informatii
 Moartea in religiile lumii
· Budism
· Crestinism
· Islamism
· Hinduism
· Zoroastrism
· Religia Dacilor
· Grecia antica

Tanatologie
 Cauzele mortii
 Statistici
 Imbatranirea
 Remediile imbatranirii
 Medicina alternativa

Mistere
 Viata dupa moarte
 Spiritismul
 Vrajitoria
 Vampiri si vampirism
 Nemurirea si secretele ei
 Reincarnarea
 Religiile de mistere

Istorie
 Canibalismul
 Criminali in serie
 Infernul
 Sfarsitul lumii
 Terorismul
 Personalitati decedate
 Referate
 Catastrofe si tragedii
 Catastrofe naturale
 Cimitire

Blog despre moarte
 Anunturi
 Comemorari
 Forum
 Presa
 Contact

trafic

Morti.ro: Forums

morti.ro :: Vizualizare subiect - Ati primit vreun "mesaj" de la cei trecuti in nefi
Întrebări frecvente
Întrebări frecvente
Căutare
Căutare
Lista membrilor
Lista membrilor
Grupuri de utilizatori
Grupuri de utilizatori
Autentificare
Autentificare
Mesaje private
Mesaje private
Pagina de start a forumului morti.ro » Web Blog - Despre moarte

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect
Ati primit vreun "mesaj" de la cei trecuti in nefi
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
aly32
Newbie
Newbie

Data înscrierii: Aug 05, 2007

MesajTrimis: Dum 08 05, 2007 8:23 am    Titlul subiectului: Ati primit vreun "mesaj" de la cei trecuti in nefi Răspunde cu citat (quote)

Cei care ati trecut prin greaua incercare a pierderii unei fiinte dragi, ati avut vreun semn de la ei, de oricare natura? Vi s-a parut ca o anumita intamplare sau amanunt ar fi ceva "trimis" de la cel drag trecut in lumea Dreptilor?
Sus
Vezi profilul utilizatorului
andra
Newbie
Newbie

Data înscrierii: May 26, 2008

MesajTrimis: Lun 05 26, 2008 1:56 pm    Titlul subiectului: Da! Răspunde cu citat (quote)

Crying or Very sad poate ai uitat de inregistrarea pe acest site dar trec si eu poate la fel printr o situatie absolut bizara-moartea prietenului meu de 33 de ani subit(pancreatita acuta hemoragica- inexplicabila pentru toti care l am cunoscut!)
Da am trait acum cateva zile ceva extraorinar!Pentru ca refuz sa cred ca nu mai este vorbesc si l intreb diverse.I am cerut sa mi dea un semn ca ma ancorasem intr o discutie adanca si parca mi veneau replicile date de el a fost ceva extrem de interesant si inexplicabil.I am cerut un semn si fara sa ma gandesc am facut mecanic ce am simtit.Fiind in preajma unei mutari lucrurile sunt si nu prea la locul lor, crede ma m am dus tinta la o agenda de a mea veche, de fapt o mapa in care tineam eu paginute de scris scrisori cu diverse culori,imagini si am gasit scris gen titlu te iubesc!Imi este dor de tine!Era scrisul meu nu mi amintesc sa fi scris desi e posibil dar asocierea rugamintii mele de a primi un semn si asa cuvinte a fost ca o comunicare nu o pot lua altfel!
Nu mi a fost frica dar recunosc ca mi s a facut frig instant si am inceput sa plang de bucurie!Am mai spus l a2 persoane dar am retineri pentru ca nu multi sunt cei care cred!Poate aceeasi dorinta de a simti miracolele ne a adus pe acest site.M am inregistrat special s ati spun ca e bine sa crezi cat poti tu de mult in miracole si nu inceta sa crezi ca s a rupt orice fel de comunicare.Cei dragi si au pierdut doar trupul sufletul cred ca vine atunci cand il chemam chiar daca nu il simtim intotdeauna!
Sus
catelusa
Newbie
Newbie

Data înscrierii: May 14, 2008

MesajTrimis: Sâm 05 31, 2008 9:32 pm    Titlul subiectului: ciuciu! Răspunde cu citat (quote)

fato, tu ai nevoie de asistenta psihologica urgenta!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului morti.ro » Web Blog - Despre moarte Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Nu puteți atașa fișiere în acest forum
Nu puteți descărca fișiere în acest forum