Trimis: Dum 08 05, 2007 8:23 am Titlul subiectului: Ati primit vreun "mesaj" de la cei trecuti in nefi
Cei care ati trecut prin greaua incercare a pierderii unei fiinte dragi, ati avut vreun semn de la ei, de oricare natura? Vi s-a parut ca o anumita intamplare sau amanunt ar fi ceva "trimis" de la cel drag trecut in lumea Dreptilor?
Trimis: Lun 05 26, 2008 1:56 pm Titlul subiectului: Da!
poate ai uitat de inregistrarea pe acest site dar trec si eu poate la fel printr o situatie absolut bizara-moartea prietenului meu de 33 de ani subit(pancreatita acuta hemoragica- inexplicabila pentru toti care l am cunoscut!)
Da am trait acum cateva zile ceva extraorinar!Pentru ca refuz sa cred ca nu mai este vorbesc si l intreb diverse.I am cerut sa mi dea un semn ca ma ancorasem intr o discutie adanca si parca mi veneau replicile date de el a fost ceva extrem de interesant si inexplicabil.I am cerut un semn si fara sa ma gandesc am facut mecanic ce am simtit.Fiind in preajma unei mutari lucrurile sunt si nu prea la locul lor, crede ma m am dus tinta la o agenda de a mea veche, de fapt o mapa in care tineam eu paginute de scris scrisori cu diverse culori,imagini si am gasit scris gen titlu te iubesc!Imi este dor de tine!Era scrisul meu nu mi amintesc sa fi scris desi e posibil dar asocierea rugamintii mele de a primi un semn si asa cuvinte a fost ca o comunicare nu o pot lua altfel!
Nu mi a fost frica dar recunosc ca mi s a facut frig instant si am inceput sa plang de bucurie!Am mai spus l a2 persoane dar am retineri pentru ca nu multi sunt cei care cred!Poate aceeasi dorinta de a simti miracolele ne a adus pe acest site.M am inregistrat special s ati spun ca e bine sa crezi cat poti tu de mult in miracole si nu inceta sa crezi ca s a rupt orice fel de comunicare.Cei dragi si au pierdut doar trupul sufletul cred ca vine atunci cand il chemam chiar daca nu il simtim intotdeauna!
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum Nu puteți atașa fișiere în acest forum Nu puteți descărca fișiere în acest forum