| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
vorbivor Newbie

Data înscrierii: May 18, 2006 Mesaje: 5
|
Trimis: Joi 05 18, 2006 11:16 pm Titlul subiectului: Moartea inseamna mai mult decat viata |
|
|
Moartea nu e agonie, nu e nici extaz. Moartea e un privilegiu dat pentru a echilibru darul numit VIATA. Atunci cand incepi sa mori, incepi sa fii liber absolut , nu ai limite si i totul esti tu. Acceptandu-ti moartea, iti atribui puterea vietii, iubindu-ti destramarea iti constientizezi nemurirea. Sa fiu prea paradoxal? sau prea nebun? De fapt ce inseamna a fi nebun? a accepta existenta intr-o lume concreta ca asta? sau sa refuzi sa traiesti o asa "normalitate" parca prea normala pentru realitatea din efemerul etern de indiferent? Astept pareri ____________ \ |
|
| Sus |
|
Fiona Newbie

Data înscrierii: Dec 04, 2006 Mesaje: 6
|
Trimis: Dum 12 31, 2006 3:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
ei bine,e drept,raspunsul vine cam tarziu ,dar sunt destul de noua pe aici si parca era prea de tot sa nu raspund. Imi place tare mult ce ai scris mai ales ca sunt intru totul de acord.Moartea inseamna eliberarea definitiva si totala ,sau cel putin asa o vad eu...Ca pe o mana racoroasa care ti se aseaza pe frunte dupa ce te-ai zbatut si te-ai zbuciumat mult mult timp chinuit de febra... ____________ Ucisa fu pasarea,zborul ramase. |
|
| Sus |
|
thanatos Newbie

Data înscrierii: Jan 08, 2007 Mesaje: 19
|
Trimis: Lun 01 08, 2007 3:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce se elibereaza? ____________ Fiercare poate sa stie ca va muri, dar niciodata nu va sti ca este mort. |
|
| Sus |
|
tk_sergiu Newbie

Data înscrierii: Jun 07, 2006 Mesaje: 19
|
Trimis: Joi 01 11, 2007 1:36 am Titlul subiectului: |
|
|
| de ce nu ne sinucidem cu totii daca e o eliberare totala si atat de placuta pe cat spui tu? |
|
| Sus |
|
blooddrunk Newbie

Data înscrierii: May 15, 2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Joi 05 15, 2008 5:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ai dreptate sergiu,hai sa organizam o sinucidere in masa.....trebuie sa fi prea las k sa te omori....desi paradoxal iti trebuie mult curaj k sa te arunci de la etj 10 ....spre ex..... |
|
| Sus |
|
zeiusi Newbie

Data înscrierii: Oct 19, 2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum 10 19, 2008 12:07 am Titlul subiectului: cand pierzi sentimentul cald pentru umanitate...esti mort. |
|
|
____________ lilia |
|
| Sus |
|
|