| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
putrezel Newbie

Data înscrierii: Dec 22, 2006 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin 12 22, 2006 1:26 pm Titlul subiectului: Mi-a murit cateaua. Pot sa o contactez spiritual? |
|
|
Stiu ca poate unora li se va parea amuzant, si va rog sa nu va bateti joc, pentru ca sunt un baiat sensibil, crescut la tara, in mijlocul animalelor, si de aceea le apreciez din suflet. De curand mi-a murit o catelusa. O aveam de 5 ani si mi-e tare dor de ea. Oare pot sa o contactez prin spiritism? (mentionez ca inainte de nefericitul eveniment puteam comunica verbal cu ea) deci daca cumva as putea sa iau legatura cu ea as putea comunica. Poate va ajuta daca va zic in ce conditii a murit. A fost calcata de mama cu combina, in timp ce culegea porumbul asta vara. La inceput am crezut ca e un arici, dar mi-am dat seama ca nu e asa cand am vazut ca de fapt nu sunt tepi de-aia de care are ariciul. Mai apoi, am gasit zgarda prin miriste. Era plina de viermi. Inca o mai am. Poate e de ajutor...
Rog toate mamele omizi, rame, testicule, sau cum s-or mai numi daca stiu o solutie ingenioasa la problema mea sa ma contacteze. Sunt disperat. Fac orice.
P.S. Bineinteles ca n-am mai facut sex de cand a murit Elisabeta (caci acesta este numele raposatei) |
|
| Sus |
|
tk_sergiu Newbie

Data înscrierii: Jun 07, 2006 Mesaje: 19
|
Trimis: Mie 01 10, 2007 6:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| este destul de greu sa contactezi prin spiritism un animal si nu stiu daca am mai auzit vreun caz real in care cu adevarat s-a reusit stabilirea unui contact direct cu animalul respectiv. poti incerca cu o tabla Ouija. oricum tine minte ca Elisabeta e intr-un loc mai bun acum. |
|
| Sus |
|
thanatos Newbie

Data înscrierii: Jan 08, 2007 Mesaje: 19
|
Trimis: Joi 01 11, 2007 11:31 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca dai banu' pe la mame omizi, garantat se poate comunica, cred ca si cu catelusa lui Tutankhamun, daca tii neaparat  ____________ Fiercare poate sa stie ca va muri, dar niciodata nu va sti ca este mort. |
|
| Sus |
|
tk_sergiu Newbie

Data înscrierii: Jun 07, 2006 Mesaje: 19
|
Trimis: Joi 01 11, 2007 12:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| garantat:P |
|
| Sus |
|
Luci_ranger Newbie

Data înscrierii: Jul 12, 2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Vin 09 21, 2007 9:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Last edited by Luci_ranger on Mie 07 16, 2008 2:52 pm; edited 1 time in total |
|
| Sus |
|
catelusa Newbie

Data înscrierii: May 14, 2008 Mesaje: 5
|
Trimis: Mie 05 14, 2008 10:19 pm Titlul subiectului: m-am intors! |
|
|
| Putrezel, sunt urzica, potaia ta. Imi cer scuze ca te contactez pe web, dar numai asa putem noi comunica din raiul potailor. Cand betziva de ma-ta m-a terciuit pe miriste, tu erai ocupat facand laba pe hi5, si nu m-ai putut vedea cum combina ma facea balot. Daca te va face sa te simti mai bine, sa stii ca in ultimele momente ale vietii mele m-am gandit la tine. La tine si la matzele mele care manjeau talazul . Iti multumesc ca te gandesti la mine putrezel....ah, ce ti-as linge coaiele... in incheiere te miros la cur si iti tranzmit un sincer HAM! |
|
| Sus |
|
|